Handel hos Gausdal Landhandleri gir bedre skiløyper!

(Endret 2015.07.08) 

Gausdal Landhandleri har inngått avtale med oss om reklameplass på garasjen, slik at det blir inntekter til løypeleggeren.

Gausdal Landhandleri AS er kjent for sitt unike transport- og logistikksystem, som resulterer i at varene blir levert til avtalt tid og sted og til meget konkurransedyktige priser, innenfor deres faste kjøreruter.

I tillegg til sine konkurransedyktige priser tilbyr de gunstig bonus for alle medlemmer i Hugulia velforening, Slåtten hytte- og velforening, samt beboerne på Hugulia Fjellstue. Det er en forutsetning at du registrerer deg for å få bonus. Er du alt kunde, må du likevel registrere deg for at dine innkjøp skal komme med i bonusavtalen til løypeleggeren, du beholder i så fall ditt eksisterende kundenummer. Det koster ikke noe å registrere seg.

Om avtalen:
Kjøpsrabatt
Kunder registrert på denne avtalen, oppnår rabatt iht avtalens rabattmatrise. (Se nedenfor.)

Har du et større prosjekt på gang som nybygg, tilbygg, rehabilitering gulv/vegger, terrasse, etc. ber Gausdal Landhandleri deg om å ta kontakt med en av deres byggevareselgere for et tilbud med prosjektpris.

Årsbonus
Foreningen blir tilgodesett med en årsbonus på 1,5% av den totale omsetningen fra de registrerte medlemmene. Alt varekjøp er bonusgivende. Transport, paller, emballasje osv. (ikke varerelatert) er ikke bonusgivende. Årsbonus utbetales foreningen i februar påfølgende år. Dette beløpet går uavkortet til løypelegger-kontoen.

Registrering
Husk at når dere er registrert som kunde i Gausdal Landhandleri AS, så vil denne avtalen gjelde på alle Gausdal Landhandleris avdelinger i Norge. Handel er ikke begrenset til hytterelaterte kjøp, men kan benyttes også for f.eks. bolig etc. Det er ikke sikkert du bare trenger byggevarer til hytta, men kanskje du har behov for byggevarer hjemme også? Du ringer, Gausdal bringer!

For at Gausdal Landhandleri skal kunne registrere deg som kunde med medlemsfordelene som Hugulia Velforening har fremforhandlet, trenger de følgende opplysninger:

• Navn
• Gateadresse
• Postnummer og poststed.
• Fødselsnummer, kun fødselsdato (6 siffer).
• E-post adresse, ikke nødvendig, men ønskelig.
• Hvilken forening du er medlem i. (Hugulia vel, Slåtten hytte- og velforening, eller Hugulia Fjellstue.)
• Husk at selv om du er registrert kunde hos Gausdal allerede, så trenger de å registrere deg på nytt for å få aktivert dine betingelser, du vil beholde samme kundenummer som tidligere.
• Be samtidig om å få oversendt rabattmatrisen for Hugulia Velforening-avtalen.


Registrer deg ved å sende disse opplysningene pr e-post til: kreadm(krøllalfa)gaus.no - alternativt ring Kundeavdelingen på tfn 930 27 783.

Les mer om Gausdal Landhandleri her... Les avtaleteksten her...