"Påskelekene 2017"

(Endret 2017.03.28)

Tradisjonen tro så arrangeres det også i år påskekonkurranser for store og små. Blir det den knallpåsken vi håper og tror på, så er det ingen grunn til å sitte inne og vente på godt vær. Meld deg og dine på allerede NÅ !

Akebakketreff

Vi starter påskelekene i akebakken med varm grill, aking og god stemning! Tid: Skjærtorsdag 13. april - kl.

15.00 til 17.00
Sted: Akebakken ved 4-feltet

Ta med ski i alle varianter, kjelker, akebrett og andre brett, slik at både små og store får en artig ettermiddag med stor stemning. Vi sørger for varme på grillene, slik at det kan bli sen lunsj i bakken for dem som ønsker det. Ta med grillmat og litt godt å drikke - det gjør seg på en sosial ettermiddag i Hugulia-fellesskapet. Uansett vær og føre møter vi opp, om ikke annet til en hyggelig prat i bakken.

Friluftsutvalget vil arrangere en akekonkurranse med tidtaking. Det er satt opp 4 klasser: akebrett med styreskinne, snøbrett, kjelke med ratt og ski.

Fyll ut påmeldingsskjemaet (klikk her) og ta det med til akebakken! Fyll ut et skjema per person/lag!

I alle store konkurranser har man som kjent en hviledag eller to. Men så braker det løs igjen: Påskeskirenn og Naturløype

Alle små og store inviteres til det tradisjonelle påskeskirennet i regi av Hugulia velforening. 

Tid: Påskeaften, lørdag 15. april - start kl. 13.00
Sted: Parkeringen ved 6-feltet

Her kan alle delta. Vi har ingen tidtaking, og alle som gjennomfører, får diplom. Barna får i tillegg til medalje og pose. Alle deltagere får servert pølse og solbærtoddy etter målpassering. Vi følger også i år tradisjonen og arrangerer naturløype etter skirennet. Hver hytte kan stille med ett eller flere lag (valgfritt antall deltakere). Også i år er det fjorårsvinneren som lager oppgavene. Skirennløypene følger samme trasé som tidligere. Det er tre løypelengder som varierer fra ca. 200 m for de aller minste til ca. 2 km for de eldste. Vi gjennomfører arrangementet uavhengig av vær- og føreforhold. Nummerutdeling foregår fra kl. 11.30 påskeaften, på parkeringsplassen ved 6-feltet. For å lette arbeidet til arrangementskomitéen oppfordrer vi dere til å melde dere på så tidlig som mulig.


Fyll ut og legg vedlagte påmeldingsskjema (klikk her) i postkassen ved bommen senest skjærtorsdag kl. 16.00, eller send det til knut.thiblin(krøllalfa)afk.no

Vi har behov for frivillige hjelpere til å gjennomføre arrangementet. Meld dere på ved å fylle ut den aktuelle rubrikken på påmeldingsskjemaet.

Vel møtt!

Påskeskirennskomitéen.