"Påskelekene 2016" - Blir det ny deltakerrekord?

(2016.03.07)

Tradisjonen tro så arrangeres det også i år påskekonkurranser for store og små. Blir det den knallpåsken vi håper og tror på, så er det ingen grunn til å sitte inne og vente på godt vær. Meld deg og dine på allerede NÅ !

Skjærtorsdag 24. mars: Akekonkurranse
Skjærtorsdag starter vi med akekonkurranser i Akebakken, mellom kl. 14:30 og 17:00. Rennet omfatter 4 klasser (Akebrett m/styreskinne, Ski, Snøbrett, Kjelke m/ratt). Og ikke nok med det: For at de voksne også skal ha mulighet for å vinne noe, er det 4 aldresgrupper (0-8 år, 8-14 år, 14-18 år, samt voksne). Ta med ski i alle varianter, kjelker, akebrett og andre brett, slik at både små og store får en artig ettermiddag med stor stemning

Friluftsutvalget i velforeningen sørger for at grillene blir varme, så ta med grillmat og litt godt å drikke - til en hyggelig sosial ettermiddag i bakken.

Fyll ut og ta med påmeldingsskjemaet til akebakken! Fyll ut et skjema per person/lag!

I alle store konkurranser har man som kjent en hviledag. Men så braker det løs igjen: Påskeaften 26. mars: Påskeskirenn og Rebusløp
Påskeskirennet starter kl. 13:00 fra P-plassen ved 6-feltet. Her kan alle delta - ingen tidtaking og alle som gjennomfører får diplom, samt pølser og solbærtoddy etter målpassering! Barna får også medalje og "pose med overraskelse i".
Rebusløpet (naturløype/-sti) starter etter skirennet på samme sted. Vi oppfordrer hver hytte til å stille med ett eller flere lag (valgfritt antall deltakere).
Medhjelpere: Vi har behov for frivillige hjelpere til å gjennomføre arrangementet. Meld dere på ved å fylle ut den aktuelle rubrikken på påmeldingsskjemaet i lenken nedenfor.

Løypene følger samme trasé som tidligere. Det er tre løypelengder som varierer fra ca. 200 m for de aller minste til ca. 2 km for de eldste. Det blir arrangement uavhengig av vær- og føreforhold. Nummerutdeling foregår fra kl. 12.00 påskeaften, på parkeringsplassen ved 6-feltet.

Fyll ut og legg påmeldingsskjemaet i postkassen ved bommen senest skjærtorsdag kl. 16.00. For å lette arbeidet til arrangementskomitéen oppfordrer vi dere til å melde dere på så tidlig som mulig.

Vel møtt! Påskeskirennskomitéen.