Påsken 2015

Vi møtes vel skjærtorsdag i akebakken?


(1.3.2015)

Friluftsutvalget legger til rette for aktiviteter i akebakken ved 4-feltet på skjærtorsdag mellom kl. 14.30 og 17.00. Ta med ski i alle varianter, kjelker, akebrett og andre brett, slik at både små og store får en artig ettermiddag med stor stemning. Vi sørger for varme på grillene, slik at det kan bli sen lunsj i bakken for dem som ønsker det. Ta med grillmat og litt godt å drikke - det gjør seg på en sosial ettermiddag i Hugulia-fellesskapet. Friluftsutvalget vil arrangere en akekonkurranse med tidtaking. Det er satt opp 4 klasser: akebrett med styreskinne, snøbrett, kjelke med ratt og ski. Fyll ut og ta med påmeldingsskjema til akebakken! Fyll ut ett skjema per person/lag! Påmeldingsskjema til akebakken finner du her...

Friluftsutvalget legger til rette for aktiviteter i

akebakken ved 4-feltet på skjærtorsdag mellom kl. 14.30 og 17.00.

Ta med ski i alle varianter, kjelker, akebrett og andre brett, slik at både små og store får en artig ettermiddag med stor stemning.

Vi sørger for varme på grillene, slik at det kan bli sen lunsj i bakken for dem som ønsker det. Ta med grillmat og litt godt å drikke - det gjør seg på en sosial ettermiddag i Hugulia-fellesskapet.

Friluftsutvalget vil arrangere en akekonkurranse med tidtaking. Det er satt opp 4 klasser: akebrett med styreskinne, snøbrett, kjelke med ratt og ski.

Fyll ut og ta med påmeldingsskjema til akebakken! Fyll ut ett skjema per person/lag! Påmeldingsskjema til akebakken finner du her...

Alle små og store inviteres til det tradisjonelle påskeskirennet i regi av Hugulia velforening

Påskeaften, lørdag 5. april. Start kl. 13:00 fra parkeringsplassen ved 6'er-feltet. 

(1.3.2015)

Det er ikke nødvendig med oppakning for langtur, når du skal delta i skirennet i Hugulia på påskeaften!

Her kan alle delta! Vi har ingen tidtaking, og alle som gjennomfører får diplom. Barna får også medalje og pose. Deltagerne får også servert pølse og solbærtoddy etter målpassering.

Vi følger tradisjonen og arrangerer naturløype etter skirennet, og oppfordrer hver hytte til å stille med ett eller flere lag (valgfritt antall deltakere). Også i år er det fjorårsvinneren som lager oppgaver.

Løypene følger samme trasé som tidligere. Det er tre løypelengder som varierer fra ca. 200 m for de aller minste til ca. 2 km for de eldste.

Det blir arrangement uavhengig av vær- og føreforhold.
Nummerutdeling foregår fra kl. 12.00 påskeaften, på parkeringsplassen ved 6-feltet.

For å lette arbeidet til arrangementskomitéen oppfordrer vi dere til å melde dere på så tidlig som mulig. Utfyllt påmeldingsskjema legges i postkassen ved bommen, senest skjærtorsdag kl. 16:00.

Påmeldingsskjema til påskeskirennet finner du her...