Hugulia Påskefestival 2019

(2019.03.26)

Alle små og store inviteres til de tradisjonelle påskeaktivitetene i regi av Hugulia velforening. Blir det den påsken vi håper og tror på, så er det ingen grunn til å sitte inne og vente på godt vær. Meld deg og dine på allerede NÅ !

Tradisjonen tro gir Lars Lie oss noen gode råd med på veien.

Skjærtorsdag 18. april: Akekonkurranse

Skjærtorsdag arrangerer vi akekonkurranser i Akebakken ved 4-feltet, mellom kl. 15:00 og 17:00. Rennet omfatter fire klasser (Akebrett med styreskinner/Snøbrett, Utfor/Ski, Kjelke med ratt).

I år er det tre aldresgrupper (0-8 år gjerne i følge med voksne, 9-14 år, og 15+ år). Ta med ski i alle varianter, kjelker, akebrett og andre brett, slik at både små og store får en artig ettermiddag med stor stemning.

Friluftsutvalget i velforeningen sørger for at grillene blir varme, så ta gjerne med grillmat og litt godt å drikke til en litt sen lunsj - det gjør seg på en sosial ettermiddag i Hugulia-fellesskapet. Uansett vær og føre så møter vi opp, om ikke annet til en hyggelig prat i bakken.

Skriv ut påmeldingsskjemaet (NB: Ny versjon) fyll det ut og ta det med til akebakken! NB: Fyll ut ett skjema per person eller lag!

Vel møtt til en uhøytidelig akekonkurranse med en enkel pemiering i hver kategori. Friluftsutvalget.

Alle små og store inviteres til det tradisjonelle påskeskirennet i regi av Hugulia velforening:

Påskeaften 20. april: Påskeskirenn og Rebusløp

Påskeskirennet starter kl. 13:00 fra P-plassen ved 6-feltet. 

Her kan alle delta - ingen tidtaking og alle som gjennomfører får diplom, barna får også medalje og pose. Deltagerne får i tillegg servert pølse og solbærtoddy etter målpassering!

Vi følger tradisjonen og arrangerer Naturløype (med quiz) starter etter skirennet på samme sted og oppfordrer hver hytte til å stille med ett eller flere lag (valgfritt antall deltakere). Også i år er det fjorårsvinneren som lager oppgavene.

Løypene følger samme trasé som tidligere. Det er tre løypelengder som varierer fra ca. 200 m for de aller minste til ca. 2 km for de eldste. Det blir arrangement uavhengig av vær- og føreforhold. Nummerutdeling foregår fra kl. 11:30 påskeaften, på parkeringsplassen ved 6-feltet.

For å lette arbeidet til arrangementskomitéen oppfordrer vi dere til å melde dere på så tidlig som mulig.

Påmeldingsfrist: 

Senest skjærtorsdag (18. april kl. 16:00).
Fyll ut påmeldingskjemaet og legg i postkassen ved bommen eller aller helst: 

Send utfyllt påmelding elektronisk til knut.thiblin@afk.no og helst før påske (dvs. senest 12. april).

Frivillige hjelpere: Vi har behov for frivillige hjelpere til å gjennomføre arrangementet. Meld dere på ved å fylle ut den aktuelle rubrikken på påmeldingsskjemaet i lenken nedenfor.

Vel møtt!
Påskeskirennskomitéen.


Grasrotandelen gir mer løypelegging

Støtt løypeleggingen i Nord-Torpa - Det er gratis! Gjør det nå!

Har du spillekort i Norsk Tipping? Da vet du kanskje at du kan bestemme at Norsk Tipping skal utbetale en del av sitt overskudd (tilsvarende 7% av din tippe-, Joker- og Lottoinnsats) til løypelegging i Hugulia-/Slåttenområdet?Samtidig er du da med på å skape økt aktivitet i lokalsamfunnet, et bidrag blant flere til å "la bygda leve"!

Og dette uten at det koster deg som spiller ett eneste øre! Grasrotandelen går ikke ut over din innsats, vinnersjangse eller premie. Har du ikke meldt på din grasrotandel ennå? Gjør det nå! Men om du ikke velger din egen grasrotandel-mottaker, så vil staten selv fordele de udisponerte grasrotandelene og da blir det neppe mange kronene til løypelegging i nærområdet! Les mer om Grasrotandelen... Absolutt alle er velkommen til å støtte løypeleggingen:

Har du spillekort i Norsk Tipping og ønsker at Norsk Tipping skal støtte løypeleggingen i Hugulia-/Slåttenområdet, kan du aller enklest gjøre det nå straks fra din egen mobiltelefon:

Send SMS til nummer 60000 med teksten: Grasrotandelen 971305835

Denne SMS'en er gratis og går direkte til Norsk Tipping, som derved registrerer at de skal utbetale "din" grasrotandel til Hugulia velforenings løypekjørings-konto. Beløpet går uavkortet til løypeleggingen.

Eller be om å få registrert din grasrotandel når du leverer inn "kupongen" neste gang. Oppgi da: Org.nr. 971 305 835 Hugulia velforening STØTT LØYPEKJØRINGEN DU OGSÅ, DET ER GRATIS!