Invitasjon: La de unge tegne!

(Endret 2017.06.11)

En ny flott tursti over den vesle åskammen ved Hugulitjernet er allerede skiltet av Erik Schjelderup. Turstien går mellom P-plassen på 7-feltet og P-plassen på 8-feltet, med flott utsikt over tjernet og fjellblånene i det fjerne. I år plasserer Hugulia Velforening ut flere benker til nye rasteplasser langs stien. Prosjektet startes på hyttefolkets dugnad lørdag 3. juni, og fullføres i løpet av sommerhalvåret. Dette blir et enestående turmål som passer for alle aldre.

INVITASJON: Alle benker skal dekoreres med tegninger laget av barn og ungdommer fra hyttene i området. Hvem vil bli med?

MOTIVER: Fritt frem, fri fantasi etter de unges eget ønske og oppfinnsomhet! Alt fra fugler og dyr til større eller mindre landskapsmotiver, se eksempler nedenfor.

Motivene overføres av Einar Solvoll til trehvite turbenker med blåpapir, maskinfres, svipenn, fargerik maling og til slutt flere topplag med værfast båtlakk.

HUSK: Skriv på baksiden av arket: 1) Navn, 2) Alder, 3) Hyttenummer og gjerne telefonnummer (hvis vi skulle lure på noe). Navn og alder til de som har tegnet skal brennes inn under hver illustrasjon.

SEND RESULTATET til: Einar Solvoll. Haganjordet 30. 1351 Rud - Mail: einar.solvoll@vikenfiber.no

UTVIDET SISTE FRIST: Søndag 2. juli

RING: Hvis du lurer på noe. ring Einar Solvoll, Mobil: 416 23 713

Bli med da vel!