Friluftslivets dag 2018!

(2018.08.11)

Friluftsliv gir gode opplevelser, økt livskvalitet, en bedre helse og et rikere liv både for store og små. «Friluftslivets dag» markeres også i år på Hugulia. Har hytta stått ubrukt i sommer, er kanskje tiden nå inne til å ta en helgetur? Eller: Har hytta vært flittig brukt i sommer, hva kan da være mer passende enn en markering av at nå er sommeren og skoleferien over? Høsten er jo også en flott tid i fjellheimen.

Friluftslivets dag - lørdag 15. september.

Både store og små er velkommen til en trivelig markering med aktiviteter som passer alle aldersgrupper:

Program for dagen:

Dugnaden starter kl. 10.00. Fremmøte på parkeringsplassen på 6-feltet. Ta med alt du vet kan komme til nytte av redskap.
Fiskekurs fra 12.00 til 13.45 for barn/ungdom. Lie-huken. Påmelding til Hans-Jacob Lundbye Start beskjeden med: "Fiskekurs". Opplyse om navn på deltaker(e) og hyttenr.
Kaffe og kaker kl. 14.00. Lie-huken.
Turløype på idealtid - enkeltpersoner og lag - start ca. kl. 14.30.Lie-huken.Påmelding til: Roar Inge Hoff

• Fiskekonkurranse (øvre aldersgrense 16 år). Start kl. 14.30 - avslutning kl. 15.30. Lie-huken. Påmelding til Hans-Jacob Lundbye Start beskjeden med: "Fiskekonkurranse". Opplyse om navn på deltaker(e) og hyttenr. • Ulike typer spill (ringspill etc.) - gjennomføres mellom de andre aktivitetene. • Premieutdeling spill og fiskekonkurranse kl. 16.00 Lie-huken.

• Sosialt samvær! Lie-huken. Hvis det har kommet nok regn slik at det er forsvarlig å grille, så tenner vi grillen. Vi oppfordrer folk til å ta med seg litt grillmat og drikke og bli ved vannet litt videre utover ettermiddagen. Her kan du treffe gamle og nye naboer, utveksle nytt siden sist og ikke minst nyte utsikten ut over Hugulitjernet i godt selskap og kanskje glede dere over at barn/barnebarn har fått ørret til kvelds?

Kakebakere og kaffekokere - våre viktigste deltakere! Som vanlig håper vi noen påtar seg jobben med å bake og koke kaffe. Fint hvis du sender en beskjed til: Lars Lie om at du kan bidra i den jobben.

Ta med venner og kjente og lag både en familiekonkurranse og nabokonkurranse ut av dette. Spre dette innholdet til alle kjente og kjære og møt opp i hopetall!

Støtt opp om Friluftslivets dag på Hugulia!
(PS: Hva med å bruke den påfølgende søndagen til en fottur medbrakt niste til Huguliatjernet, Elgsmyra, Høgkampvann eller Spåtind?)