Friluftslivets dag 2016!

(2016.9.5)

Friluftsliv gir gode opplevelser, økt livskvalitet, en bedre helse og et rikere liv både for store og små. «Friluftslivets Dag» markeres også i år på Hugulia. Har hytta stått ubrukt i sommer, er kanskje tiden nå inne til å ta en helgetur? Eller: Har hytta vært flittig brukt i sommer, hva kan da være mer passende enn en markering av at nå er sommeren over? Høsten er jo også en flott tid i fjellheimen.

Friluftslivets dag - lørdag 17. september.

Både store og små er velkomne til en trivelig markering med aktiviteter som passer alle aldersgrupper: Fiskekonkurranse: Oppmøte ved Liehuken kl. 14:45 for registrering. Konkurransen starter kl.15 og pågår til kl.16:30. En stang per person og man kan fiske med flue, sluk og dupp. Det er IKKE lov å bruke båt, men det kan fiskes fra land hvor som helst rundt Hugulitjernet. Bruk av vadere og gummistøvler er tillatt. Kl.16:30 er det veiing og måling av fangst. Gåtur Hugulitjern Rundt (På idealtid-endret løype fra i fjor): Oppmøte kl.15:00 ved Liehuken for registrering. Start ca. kl.15:15. Start og mål ved Liehuken. Familiefest i garasjen: Oppmøte kl.18:30. Grillen vil bli tent opp, ta med egen mat og drikke. Bord og benker settes på plass i garasjen, men de som har lyst kan ta med lette campingstoler. Musikk fra CD. Det vil bli konkurrert i ringspill og kast med hestesko, (som det kan øves på under arrangementet ved Liehuken). Eget arrangement for å kaste på stikka - ta med 5-kroninger. Det vil bli foretatt premiering av alle dagens øvelser under familiefesten i garasjen. Familiefesten avsluttes etter hvert... Påmelding til hver konkurranse skjer på stedet. Ta med venner og kjente og lag både en familiekonkurranse og nabokonkurranse ut av dette. Spre dette innholdet til alle kjente og kjære og møt opp i hopetall! Støtt opp om Friluftslivets Dag på Hugulia! Hilsen Friluftsutvalget. (PS: Hva med å bruke den påfølgende søndagen til en fottur medbrakt niste til Huguliatjernet, Elgsmyra, Høgkampvann eller Spåtind?)

(2016.9.5)

Friluftslivets dag - lørdag 17. september.

Både store og små er velkomne til en trivelig markering med aktiviteter som passer alle aldersgrupper:

  • Fiskekonkurranse: Oppmøte ved Liehuken kl. 14:45 for registrering. Konkurransen starter kl.15 og pågår til kl.16:30. En stang per person og man kan fiske med flue, sluk og dupp. Det er IKKE lov å bruke båt, men det kan fiskes fra land hvor som helst rundt Hugulitjernet. Bruk av vadere og gummistøvler er tillatt. Kl.16:30 er det veiing og måling av fangst.
  • Gåtur Hugulitjern Rundt (På idealtid-endret løype fra i fjor): Oppmøte kl.15:00 ved Liehuken for registrering. Start ca. kl.15:15. Start og mål ved Liehuken.
  • Familiefest i garasjen: Oppmøte kl.18:30. Grillen vil bli tent opp, ta med egen mat og drikke. Bord og benker settes på plass i garasjen, men de som har lyst kan ta med lette campingstoler. Musikk fra CD.
  • Det vil bli konkurrert i ringspill og kast med hestesko, (som det kan øves på under arrangementet ved Liehuken). Eget arrangement for å kaste på stikka - ta med 5-kroninger.
  • Det vil bli konkurrert i ringspill og kast med hestesko, (som det kan øves på under arrangementet ved Liehuken).
  • Eget arrangement for å kaste på stikka - ta med 5-kroninger.
  • Det vil bli foretatt premiering av alle dagens øvelser under familiefesten i garasjen. Familiefesten avsluttes etter hvert...

Påmelding til hver konkurranse skjer på stedet.

Ta med venner og kjente og lag både en familiekonkurranse og nabokonkurranse ut av dette. Spre dette innholdet til alle kjente og kjære og møt opp i hopetall!

Støtt opp om Friluftslivets Dag på Hugulia!

Hilsen Friluftsutvalget.
(PS: Hva med å bruke den påfølgende søndagen til en fottur medbrakt niste til Huguliatjernet, Elgsmyra, Høgkampvann eller Spåtind?)

Hilsen Friluftsutvalget.