Påskerenn i Hugulia 2018

(2018.03.10)

Alle små og store inviteres til de tradisjonelle påskeaktivitetene i regi av Hugulia velforening. Blir det den knallpåsken vi håper og tror på, så er det ingen grunn til å sitte inne og vente på godt vær. Snø burde det i alle fall være nok av i år!
Meld deg og dine på allerede NÅ !

Skjærtorsdag 29. mars: Akekonkurranse
Skjærtorsdag arrangerer vi akekonkurranser i Akebakken ved 4-feltet, mellom kl. 15:00 og 17:00. Rennet omfatter 4 klasser (Akebrett m/styreskinne, Ski, Snøbrett, Kjelke m/ratt). Og ikke nok med det: For at de voksne også skal ha mulighet for å vinne noe, er det 4 aldresgrupper (0-8 år gjerne i følge med voksne, 8-14 år, 14-18 år, samt Voksne). Ta med ski i alle varianter, kjelker, akebrett og andre brett, slik at både små og store får en artig ettermiddag med stor stemning

Friluftsutvalget i velforeningen sørger for at grillene blir varme, så ta med grillmat og litt godt å drikke - det gjør seg på en sosial ettermiddag i Hugulia-fellesskapet. Uansett vær og føre så møter vi opp, om ikke annet til en hyggelig prat i bakken. Dette bli vel også den dagen da Amaliestua blir offisielt brukt for første gang (?)

Fyll ut påmeldingsskjemaet og ta det med til akebakken! NB: Fyll ut ett skjema per person eller lag!
Vel møtt til en uhøytidelig akekonkurranse med en enkel pemiering i hver kategori.
Friluftsutvalget.

----------
(I alle store konkurranser har man som kjent noen hviledager. Men så braker det løs igjen:)
----------

Påskeaften 31. mars: Påskeskirenn og Naturløype (med quiz)
Påskeskirennet starter kl. 13:00 fra P-plassen ved 6-feltet. Her kan alle delta - ingen tidtaking og alle som gjennomfører får diplom, samt pølser og solbærtoddy etter målpassering! Barna får også medaljer og pose.
Naturløype (med quiz) starter etter skirennet på samme sted. Vi oppfordrer hver hytte til å stille med ett eller flere lag (valgfritt antall deltakere). Også i år er det fjorårets vinnere som lager oppgavene.
Frivillige hjelpere: Vi har behov for frivillige hjelpere til å gjennomføre arrangementet. Meld dere på ved å fylle ut den aktuelle rubrikken på påmeldingsskjemaet i lenken nedenfor.

Løypene følger samme trasé som tidligere. Det er tre løypelengder som varierer fra ca. 200 m for de aller minste til ca. 2 km for de eldste. Det blir arrangement uavhengig av vær- og føreforhold. Nummerutdeling foregår fra kl. 12.00 påskeaften, på parkeringsplassen ved 6-feltet.

For å lette arbeidet til arrangementskomitéen oppfordrer vi dere til å melde dere på så tidlig som mulig.
Påmeldingsfrist: Senest skjærtorsdag (29. mars kl. 16:00).
Fyll ut påmeldingsskjemaet og legg i postkassen ved bommen eller aller helst: Send utfyllt påmelding elektronisk til knut.thiblin@huguliavel.no og helst før påske (dvs. seneste fredag 23. mars)

Vel møtt!
Påskeskirennskomitéen.


Hugulia velforening
c/o Lie, Haukeveien 2b
1357 Bekkestua
Beskjed til Hugulia velforening

Redaktør for nettsidene:
Tore H. Trollsaas

Vi tar gjerne imot bilder tips og ferdig stoff til nettsidene, bruk gjerne lenken nedenfor:
Beskjed til web-redaksjonen

Nå er vi 256 !
Vi ønsker velkommen til den sist påmeldte.
Bli med DU også, det er gratis!
Les mer...
Støtt våre leverandører...
De støtter oss!

Se oversikten...Nødplakat kan redde liv!
Lag din egen nødplakat for hytta, skriv den ut og heng den opp inne på hytta, f.eks. ved utgangsdøra. Les mer ...
Besøk Hugulia på Facebook!